Smash magazine temalarına devam ediyoruz. Bu adresteki wordpress temaları oldukça güzeller.

Eminim ki size hitap edenler vardır.. 83 adet wordpress theme..


Karadeniz'in güzelliği alır götürür insanı duyguların her türlüsüne.. Bir başkadır yaylaları, dağları, akarsuları ve denizi..


Birbirinden güzel yaylaları yaz ayları için biçilmiş birer kaftandır bir anlamda. Geceleri serin olur, belki soba yakılır ağustos sıcağında! Suları soğuk olur, kolay içilmez! Yeşili ise bambaşka olur kolay vazgeçilmez..





Şehir hayatından hepten yorulduğumuz bu yıllarda en güzel kaçış buralara olacaktır. Özellikle belirli yaylalar var bahsedebileceğimiz. Ayder ise benim en çok gitmek istediğim yayladır.


Henüz lise yıllarında aldığım davet ile hep gitmek istedim ama asla gidemedim. Önümüzdeki yıl buraya gitmenin yollarını arayacağım. Ayder Yaylası bir başkadır. Karadeniz'in her yanı güzeldir ve özeldir ama Ayder özellikle görülmeli bence..

İnternet gezintisi için kullandığımız internet explorer, firefox, safari, opera gibi tarayıcılar arasına yeni bir web tarayıcısı daha katılıyor. Bu tarayıcı hakkında çok fazla fikir sahibi değiliz ama üreticisinin Google mühendisleri olduğunu bildiğimiz için söz sahibi olacağını düşünüyorum.

Google Chrome adını verdikleri bu yeni web tarayıcısı internet explorer'a oranla daha güvenli olacakmış. Buradan Google bloğunda verilen bilgilere göz atabilirsiniz (ingilizce).

Tavsiye Siteler

  • Eğitim Forumları
  • Yemek Tarifleri
  • Bilgi Deposu
  • Etkinlik Marketi
  • Hastalıklar