873 adet bedava css template sizlerle. Örneklerden de anlaşılacağı üzere çok güzel web site şablonları var. Bunları düzenleyerek web sitelerinizde kullanabilirsiniz. Ufak bir hatırlatma olarak eğer tasarımcısıysanız kendi tasarımlarınızı yapmanın her zaman en güzeli olacağını unutmayın. Kişi bir kere template (şablon) kullanmaya başlayınca kendi tasarımını yapmakta zorlanıyor. en azından bu bende böyleydi. Dreamveawer veya Front Page programları ile kendi web site arayüzünüzü kendiniz hazırlamanız her zaman en orjinali olacaktır..

873 template için buraya tıklayınız..

Üç gündür süren orman yangını hala durdurulamadı. Başta ülkemiz olmak üzere yeryüzünün ciğerleri yanıyor. Orman yangınlarının engellenmesi bir yana durdurulamaması ayrı bir problem bizim ülkemizde.

İnsanlar Mars'a uzay aracı gönderdiler ve suyun varlığını ispat ettiler. Teknoloji tüm hızıyla ilerliyor. Ama orman yangınlarının önüne geçemiyoruz. Bir yandan da şöyle düşünmek lazım; demek ki kötü niyetli kişiler Türkiye'de on noktadan orman yangını başlatsa halimiz nicolur!

Ormanlar son derece önemliler, o bakımdan mutlaka önlemler alınmak zorunda.. Orma varlığı sadece ağaçlardan ibaret de değil! Diğer canlıları unutmamak lazım. Doğanın dengesi korunmalı. Belki bunu çok uzun yıllar sonra anlayacağız ama gidişat pek fena...

Tavsiye Siteler

  • Eğitim Forumları
  • Yemek Tarifleri
  • Bilgi Deposu
  • Etkinlik Marketi
  • Hastalıklar