Ergenekon davası kasıp kavuruyor ortalığı.. Kimler kimler gözaltına alındı ve gerçek olduğu iddia edilen örgütün kimlere kadar, hangi olaylara kadar uzandığı uzandı herkes şok içinde izliyor. Türkiye tarihine yazılan bir çok olay ile bağlantısının olduğu iddia edilmekte. Uğur Mumcu'nun, Ahmet Taner Kışlalı'nın katli ve daha bir çok olaya bağ kuruluyor ilgili terör örgütü ile.

Doğu Anadolu'da görev yapmış üst düzey bir komutanın itiraflarını okumuştuk geçtiğimiz yıllarda; komutan bölgeye yeni atanan öğretmenlere ait lojmanların yanına el bombası attıklarını söylüyordu. Öğretmen moda girsin ve tarafını erkenden seçsin, askeriyeye sığınsın, adam olsun gibisinden akıl işi olmayan bir hareketi açıklamıştı medyaya.. Bu zihniyet nasıl olabilir?

Ve en önemlisi bu insan bu el bombasını attığını itiraf etti. Bu doneyi biliyoruz ve doğruluğundan şüphemiz yok diyelim. Peki diğer bombalamaların, köy yakmaların, faili meçhullerin, cinayetlerin, terörist diye öldürülen suçsuz çobanların ve daha bir çok olayın yine bu gibi insanlar tarafından yapılmadığını nerden bilebiliriz.

Türkiye'nin karanlığı burada başlıyor. Doğuya ait neler neler anlatıldı. Neler neler söylendi. Hangi olaylar ile karşı karşıya kalında. İnsanların canı çok yandı terörden. Yanlış şeyler yapıldı hem askerimiz hem de yöredeki vatandaşlarımız tarafından. Ama ne olursa olsun en fazla zararı bölge gördü. Batıda altı kuru keyfi yerinde olup atıp tutanlar bilemezler oraları. Oraya gitmek lazım. Tez zamanda gitsinler. Gitsinler de Türkiye ile alakası var mı o şehirlerin bir görsünler! Ne bir yatırım ne başka bir şey. Batıdaki bir insanla bir tutmak olur mu oradaki insanları. Yılların getirdiği sorunlar ve tepkisellik insanları farklı yönlere savuruyor.

Toprak vatan toprağı, insan bizim insanımız! Neden sahip çıkmıyoruz? Sonuçta hepimiz kardeşiz. Hepimiz Mustafa Kemal'i desteklemiş ve adı Türkiye olan bu güzide memleketi kurmuş olan ecdatın torunlarıyız. Ülkene, milletine, kültürüne sahip çık.. Ayrım bize göre değil..

UYAN TÜRKİYE! UYAN VE GELECEĞİNİN ALTINA DİNAMİT KOYAN BU İNSANLARA DUR DE! ATATÜRK TÜRKİYESİ'NE SAHİP ÇIK...

Dünyanın en yaşlı blog yazarı olan Olive Riley 108 yıllık bir yaşamı geride bırakarak aramızdan ayrılmış. Yaşına rağmen blog yazması son derece hoş bir olay açıkcası.

74 tane yazı yazmış bloğunda. Blog yazmanın tadı bir başkadır. Bunu geçte olsa farketmiş olmalı. Yazılarını son bir yıldır yazdığı anlaşılıyor. Ayrıca kendi bloğunda 109 yaşında vefat ettiği yazılmış.. Ama dünya medyası 108 olarak veriyor.

Blog başlığı ise "World's Oldest Blogger!" ;)

Mekanı cennet olsun!

Tavsiye Siteler

  • Eğitim Forumları
  • Yemek Tarifleri
  • Bilgi Deposu
  • Etkinlik Marketi
  • Hastalıklar